STAND FIRM

„Angels are near!”

title-line

Stand Firm! „Angels are near!” este ceea ce SERGIU GEORGIAN MAZERSCHI, cel care este în spatele acestui mesaj, denumește toate proiectele lui de suflet. Toate aceste proiecte, regăsite sub acest slogan, au un numitor comun: pasiunea lui GEORGIAN pentru desen. Oricând. Oriunde. Pe orice. Pe orice tip de suprafață: de la murale de sute de metri pătrați până la mici obiecte pe care le decorează, biciclete, plăci de skate sau de snowboard, pânzele întinse pe șasiu sau foaia simplă de hârtie, ajungând la design-ul de tricouri și la pasiunea sa față de stickere.
Aici puteți găsi lucruri la care GEORGIAN lucrează cu pasiune, susținând constant conceptul său de viață: STAND FIRM!…adică fă ceea ce simți că trebuie să faci, acordă suficient timp proiectelor la care lucrezi, ascultă oamenii și ajută-i atunci când poți…și toate acestea cu liniștea omului care știe că îngerii îl veghează ( se spune că dacă ai îndoieli în puterile tale și ceri ajutorul unui înger, acesta îți va semnala prezența sa prin apariția unei pene albe – pană ce se regăsește în design-ul STAND FIRM ).
Cartea cu stickere, tricourile, posterele, stickerele și cine mai știe ce mai urmează – toate sunt proiecte realizate de către GEORGIAN, de la concept până la faza de producție – atunci când partenerii săi au rolul de a finaliza, la un nivel ridicat al calității, ceea ce artistul își dorește a fi un produs de valoare ce urmează a te bucura pe tine, cel care apreciază mesajul și modalitatea de exprimare a STAND FIRM! Ai încredere! ANGELS ARE NEAR!